Blog

Konstrundan 2022

Tänk att det äntligen går att genomföra en normal Konstrunda! Hos mig i Torna Hällestad är du välkommen att besöka både verkstaden och galleriet och kanske  strosa runt i trädgården en stund. Jag har öppet 15 – 18 april, dvs alla påskdagarna kl 10-18. Helgen efter påsk den 23 – 24 april har jag också öppet kl 10-18 Det ska bli så kul!

Continue Reading

Varmt välkommen

till Trollskogsvägen 16 på Konstrundan! Jag öppnar på Långfredag kl 10 och tar sen emot besökare under tio dagar. Öppettiderna är: 10-18 under Påskdagarna och nästkommande helg 17-20 under vardagarna Vi ses!

Continue Reading

Konstrundan 2019

är fortfarande en bit bort men så klart har jag jobbat i verkstan sedan månader tillbaks. Den mesta tiden har jag fördjupat mig i oljemåleriet och dess mysterier i kombination med bivaxet. Tyngdpunkten ligger på det pågående projektet ”State of mind”, små oljor som jag haft med mig i åratal. Men en och annan större bild har det också blivit, liksom några målningar med varmt bivax, encaustik. Så när man kommer hit till påsk finns det riktigt mycket nytt att […]

Continue Reading

Annonsen

för årets Konstrunda ser ut så här. Välkomna!

Continue Reading

Konstrundan 2018

startar redan 30 Mars och varar till 2 April, annandag påsk. Fyra dagar med öppet i Galleriet, Ateljén och Orangeriet! Välkomna! Innan dess ska jag hinna med några målningar till, ramning av vissa verk och så städning så klart.  

Continue Reading

Många djur

har det varit omkring oss den här sommaren. Våra egna i familjen förstås men också rätt mycket vilda djur kommer till trädgården i takt med att den växer till sig. Och ibland har man turen att ha kameran med sig!  

Continue Reading

Snart dags

för ett av årets höjdpunkter! På Långfredagen startar Konstrundan och sen är det fullt hallå hela Påsken och även helgen därefter. Dessutom kan man titta in till mig på vardagskvällarna 17 -20. Det ska bli jätteroligt att visa vad jag har jobbat med under året! Varmt Välkomna!

Continue Reading

I Lomma

på Storgatan har Torvald Lindstedt sin lilla verkstad där han bl.a ramar in tavlor. Inför Konstrundan till Påsk har han såklart extra mycket att göra! Med alla mina tavlor t.ex! ”Rameri 22” heter hans studio och butik.

Continue Reading

Fyra

nya akvareller fick jag till under resan. Har alltid med mig en extra liten ryggsäck på resorna med just akvarellfärg, underlägg, mindre block och olika pennor. Det tar inte så stor plats och är lätt att ta fram i stort sett var man än är.

Continue Reading

Och att resa

är något som vi gärna gör så ofta vi kan. Det är roligt att se världen att uppleva vad som finns på andra platser på jorden, känna dofter, se färger, möta människor. När vi reser försöker vi vara borta så länge att vi kan täcka in bådas intressen på samma resa. Natur och djur, konst och hantverk och så trädgårdar så klart. Allt det gör att man hamnar på speciella och vackra platser runt om i världen, bra saker att […]

Continue Reading