Oj, oj, oj

vad den här hösten och vintern travade iväg!

I övermorgon är det nyårsafton och sen 2017, ett år jag verkligen ser fram emot! Men först en kort sumering av hösten.

Vi for till Åre en liten vecka för att titta till vårt hus och avsluta sommaren med en liten vandring upp till Blåhammaren. Sov över i tält utanför fjällstationen innan vi gick tillbaks nästa dag, jagade av en rejäl storm. Jag hade för stor packning och fick blåa tår! Annars en härlig liten tur.

Nästa äventyr som jag nästan inte hunnit smälta än blev en fem veckor lång resa till Brasilien. Vi mötte våren i Rio och for sen på tio dagars fotoresa till Pantanal. Oj, så mycket spännande och vackert vi fick se där. Massor av tjusiga fåglar, spännande växter och så klart Jaguarer! Jag fotar bara med min I-Pad och tycker det är en rolig utmaning. Och så använder jag min sketchbook så klart!

Vidare reste vi till Iguazufallen som var överraskande mäktigt på alla sätt och vis. Inte minst Vattenfallsseglarna som flög ut och in genom fallen fascinerade mig.

Sista tiden på resan tillbringade vi ute vid kusten söder om Rio. Bodde härligt i Paraty, där vi med både bil och båt gjorde en del utflykter. En magisk eftermiddag tillbringade vi i Jonas trädgård för att titta på kolibrier som samlades kring hans foderautomater. Jisses, vad små och snabba dom är, helt otroligt!

In emellan resor och äventyr har jag jobbat i min fortfarande rätt nya verkstad. Kan säga att det fungerar med både värme och fint ljus. Är mer än nöjd!

Ska också säga att fler bilder från Brasilienresan kan man se på mitt Instagramkonto – hellechristensenhjortphoto och konsten kan man hitta på hellechristensenhjortart

Och som sagt, nu ser jag fram emot 2017!

 

img_1007
img_3401 img_3642 img_4165 brasilien

Prev Bästa sommaren
Next Att måla

Comments are closed.